wiza 180 dni

Робота на основі піврічної візи

Працівник, який бажає отримати візу терміном на півроку, повинен звернутися за спеціальним запрошенням, яке є обов’язковою умовою для отримання такої візи. З нашою компанією ви зможете отримати запрошення в найкоротші терміни, все, що вам потрібно зробити, це зв’язатися з нашим менеджером. Почніть співпрацю з JDM Recruitment вже зараз!

Як подати заявку на отримання піврічної візи?

Для відкриття візи кандидат повинен зібрати необхідний пакет документів, який складається з робочого запрошення, копій паспорта, анкети та страховки. Якщо у вас виникнуть якісь питання або проблеми при подачі документів, Ви завжди можете зв’язатися з представником нашої компанії та отримати консультацію. Більш того, бувши клієнтом нашої фірми, Ви отримаєте перелік документів, необхідних для видачі візи від Вашого менеджера. Після подачі заяви, Вам потрібно буде почекати приблизно 10 днів на рішення і паспорт з візою Вам надішлють поштою. Вибираючи співпрацю з JDM Recruitment ви отримуєте гарантію того, що візу вам дадуть без зайвих питань. Перетин кордону з піврічною візою можливий тільки в тому випадку, якщо працівник має страховку на період роботи в Польщі (це страховий поліс, який охоплює період вказаний у візі). Крім того, ви повинні представити оригінал запрошення від роботодавця співробітнику прикордонної служби. Варто звернути увагу на те, що Вам не потрібно мати з собою певну суму гроші. Віза є доказом того, що людина хоче працювати і буде заробляти, тому з цим не виникне труднощів при перетині кордону.

ВАЖЛИВО! ЯКЩО ПРОТЯГОМ ОСТАТНІХ 180 ДНІВ ВИ ВЖЕ ПРАЦЮВАЛИ В ПОЛЬЩІ НА ПІДСТАВІ БІОМЕТРИЧНОГО ПАСПОРТУ, ВИ НЕ ЗМОЖЕТЕ ВІДКРИТИ ВІЗУ НА 180 ДНІВ, А ЛИШЕ НА 90.

Які документи потрібні для отримання піврічного запрошення?

Ключовим питанням для потенційних співробітників є, звичайно, те, як отримати ж запрошення для відкриття піврічної візи. Всю інформацію на дану тему можна отримати після розмови з представником нашої компанії. Якщо ви зацікавлені однією з наших вакансій, Ви можете звернутися до нашого менеджера, щоб оговорити деталі співпраці. Якщо Вашу кандидатуру узгодять на одне з наших підприємств, то ми відразу ж замовляємо вам запрошення і висилаємо його поштою на Україну або в Білорусь.
Все, що знадобиться від кандидата – це лише фотографії або скани всіх заповнених сторінок паспорта з печатками в’їзду і виїзду з Польщі. В очікуванні на запрошення, ви можете вже починати збирати всі необхідні документи для візового центру і, коли ви отримуєте запрошення на руки, то можна відразу подавати заявку на отримання візи.

Піврічна віза = один роботодавець?

Віза на 180 днів не прив’язує Вас до одного роботодавця, на відміну від річної візи. Проте, варто мати повне уявлення про те, що зміна роботодавця спричинить необхідність отримання нового oświadczenia на новій посаді.

ВАЖЛИВО! МАЮЧИ ОДИН ДОЗВІЛ (OŚWIADCZENIE) ВИ НЕ ЗМОЖЕТЕ ПРАЦЮВАТИ У КІЛЬКОХ РОБОТОДАВЦІВ. ЗМІНА РОБОТОДАВЦЯ ЗАВЖДИ ПОВИННА ВІДБУВАТИСЯ З ПОДАЛЬНИШ ОТРИМАННЯМ НОВОГО ДОЗВОЛУ НА РОБОТУ.

Ви можете продовжити своє легальне перебування в Польщі після закінчення терміну візи. Охочі можуть вибрати один з 3 незалежних варіантів. Перший полягає в подачі документів на отримання тимчасового дозволу на проживання. У цьому випадку, однак, ви весь час прив’язані до одного роботодавця. Другий варіант – отримати річний дозвіл на роботу від воєводи. Тоді ви зможете відкрити візу на цілий рік без коридорів. Однак вам потрібно буде покинути територію Польщі на час виготовлення візи. Але варто пам’ятати, що такого роду віза також прив’язує вас до одного роботодавця. Третя форма – це отримання сезонного дозволу, який можуть видати на строк до 9 місяців. Маючи таке запрошення, Ви можете працювати при зборі будь-якого врожаю, наприклад полуниці або чорниці.

Якщо у Вас виникли питання? Напишіть нам вже зараз!